Hvem er Mørkhøj Brolægning?

Firmaet blev grundlagt af Henning Hansen og har eksisteret siden 1. maj 2008. I årenes løb har vi udført meget forskelligartede opgaver.

Se nogle eksempler her

Det siger vores kunder:

Mørkhøj Brolægning v. Henning Hansen har et par gange lavet brolæggerarbejde for os. Karakteristisk for samarbejdet med Henning er følgende:

Henning er en god og kompetent sparringspartner ved planlægning af arbejdet mht valg af materialer, tilslutning til eksisterende belægning eller beplantning, det “æstetiske udtryk” og det samlede udtryk for det færdige arbejde.

Han giver gerne, og på en meget behagelig måde, udtryk for sin holdning til materialer og udseende af arbejdet. Rådgiver ud fra dette kombineret med vore ønsker.

Har blik for både helheden og detaljen.

Ved uforudsete udfordringer undervejs i udførelsen arbejdet, stopper han op, kontakter os og rådgiver om muligheder, inden han fortsætter arbejdet med det, vi i fællesskab har besluttet.

Det rent faglige arbejde er ud fra vores erfaring helt i top.

Rydder op hver dag efter endt arbejde. Afmærker grundigt, hvis materialer ligger på fortov eller vej.  

Henning er en stabil, fagligt dygtig og kompetent brolægger, der holder aftaler og giver besked ved ændringer. Desuden har vi oplevet ham som et behageligt menneske at samarbejde med.

Vi anbefaler ham gerne til nye kunder.

Venlig hilsen
Ole og Birgitte, Virum